Jeni të interesuar ta gjeni një printer që mund t’ju ndihmoj për printimin e letrave apo dokumenteve në zyrë apo shtëpi?

Atëherë partneri juaj Telegrafi Deals ua gjen një printer të tillë të cilin mund ta merrni me zbritje vetëm duke përdorur kuponin përkatës.

Bëhet fjalë për Printer HP OfficeJet Pro 8022e, i cili vjen me zbritje 10 për qind dhe fron printim bardhë e zi me shpejtësi 20 ppm dhe me ngjyrë 7 ppm.

Rezolucioni i printimit është 4800 x 1200 dpi, skanimit 1200 x 1200 dpi dhe kopjimit 600 x 600 dpi.

Ngarkesa maksimale e rekomanduar është 800 faqe në muaj. Lidhet përmes USB 2.0, RJ-11, WiFi. Mbështet printimin Apple AirPrint, HP Smart, Mopria.

Ju këtë printer mund ta merrni me zbritje nga 199.50 euro në 179.50 euro përmes Telegrafi Deals duke shfrytëzuar kuponin TelegrafiDeals.