Njëra nga arsyet pse të gjithë ata që luajnë lojëra ju duhet një PC “gaming” është sepse ai është prej PC më adekuat dhe i fuqishëm i cili mund të përballojë lojërat.

Një gaming PC ka një kartë grafike të nivelit më të lartë dhe një CPU të fuqishme me më shumë bërthama dhe shpejtësi më të larta të cilat mund t’i bëjnë lojërat të funksionojnë më shpejtë dhe të duken më bukur.

Një monitor të tillë me frekuencë Hz në 144 ju mund ta gjeni me zbritje përmes Telegrafi Deals duke shfrytëzuar kuponin gjatë blerjes.

Me këtë monitor ju mund të luani me cilësime dhe rezolucione më të larta të detajeve dhe me shpejtësi më të larta të kuadrove.

Mirëpo përveç lojërave ju mund të shikoni edhe filma në të me një rezolucion HD të shkëlqyer të ekranit.

Këtë produkt përmes Telegrafi Deals ju mund ta merrni me zbritje nga 199.50 euro159.50 euro vetëm duke përdorur kuponin TelegrafiDeals.

Me anë të këtij monitori ju do të përjetoni një përvojë më të qetë të lojës!