Sado komode që të jenë atletet, në qoftë se ju e praktikoni vrapimin si sport ose thjesht një hobi ju duhen me patjetër një palë atlete që janë pikërisht për vrapim.

Një palë atlete të tilla ju mund t’i gjeni me zbritje nga çmimi 75.00 euro në vetëm 59.95 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin MePuma.

Atletet janë nga brendi i njohur sportiv, Puma, kanë ngjyrë të zezë dhe janë të dizajnuara posaçërisht për vrapim. Materiali i tyre tejet cilësor mundëson që këmba të jetë rehat gjatë vrapimit e gjithashtu edhe ecjet, pa djersitur ose pa lënduar atë.

Nxitoni dhe përfitoni nga kjo zbritje fantastike, që do t’ua lehtësojë vrapimet gjatë mëngjesit apo mbrëmjes.