Të gjitha vajzat duan të kenë një trup të bukur që karakterizohet nga lëkura e butë dhe pa prezencën e qimeve të pa dëshirueshme.

Por, të gjithë e dimë se sa i mundimshëm është procesi i depilimit me dyllë apo me zhiletë!

Pra nuk është rastësi që shumica e vajzave duan zgjidhje më të thjeshtë e më të lehtë për problemin e tyre, prandaj shumica orientohen nga avancimet teknologjike si depilatorët për heqje të qimeve.

Telegrafi Deals ka një lajm të mirë për të gjitha vajzat që duan lëkurë të butë e pa qime – ne po jua sjellim depilatorin Home Pulse Light IPL3500 me 15% zbritje!

Duke shkruar kuponin Telegrafi15 ju do të mund ta blini këtë depilator për vetëm 161.50 EURO nga çmimi momental prej 190.00 eurove!


Çfarë duhet të dini për depilatorin Home Pulse Light IPL3500?

Ky depilator ju mundëson që për vetëm 20 minuta ju ta depiloni tërë trupin me teknologjinë e avancuar e cila dhuron pulse të energjisë së dritës për reduktim permanent të qimeve.

Duke i kompletuar sesionet sipas instruksioneve, brenda pak muajve ju mund të arrini që t’i reduktoni qimet deri në 92%.

Depilatori ju mundëson të keni lëkurë të butë dhe është posaçërisht i përshtatshëm kur jeni duke udhëtuar.

Ka gjithsej 5 opsione të intensitetit.