LAJMI I FUNDIT:

Për të shmangur çdo lëndim të këmbëve gjatë lojës së futbollit fëmijët tuaj duhet t’i kenë këto atlete

Për të shmangur çdo lëndim të këmbëve gjatë lojës së futbollit fëmijët tuaj duhet t’i kenë këto atlete

Atletet e futbollit janë një pjesë thelbësore e pajisjeve të një lojtari. Ato janë krijuar për të siguruar lëvizjet në fushë dhe për të qëndruar në tokë në mënyrë që të shmangin rrëshqitjen.

Këto lloj atletesh mund të bëhen nga shumë materiale të ndryshme si: goma sintetike,  najloni dhe poliuretani ose lëkura.

Për arsye të sigurisë gjatë lojës secili fëmijë që praktikon këtë sport, në mënyrë profesionale ose për hobi, duhet patjetër t’i zotërojë një palë.

E tashmë ju mund t’i gjeni me zbritje nga çmimi 39.95 euro në vetëm 29.95 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin PRANVERA23.

Atletet e duhura të futbollit, ndihmojnë në reduktimin e rasteve të dëmtimit të këmbës dhe kyçit të këmbës, si dhe sigurojnë rehati gjatë lojës.

Më shumë