Është akoma dimër e sado që të ketë pak diell, të ftohtit është thjesht i pashmangshëm. Prandaj është e domsdoshme që në çdo aspekt të jeni të përgaditur për t’i bërë ballë të ftohtit.

Jo vetëm në aspektin e ngrohjes në shtëpi apo në ambientet ku punoni, por edhe në atë personal pra të veshjes në këtë rast.

Ju me patjetër veç çizmeve, shallës dhe dorëzave e kapelës u duhet një jakne me të cilën nuk do të ndjeni as edhe një pikë fryme të të ftohtit kur jeni duke ecur në rrugë.

Telegrafi Deals ka zgjedhje e gjithashtu edhe zgjidhje edhe për ditët më të vështira. Ju do të keni mundësi të gjeni me zbritje nga çmimi 154.95 euro në vetëm 99.95 euro, mjafton të aplikoni kodin MELODIA23, një jakne të tillë.

Model për meshkuj e me një material tejet cilësor është e bukur edhe në dukje por edhe për t’iu mbajtur ngrohtë.