Mausi është mjeti kryesor dhe më i rëndësishëm për të performuar punë më të mirë dhe më efikase në kompjuter. Procesi i punës lehtësohet e në të njejtën kohë shpejtohet me anë të tij. Ka shumë funksione si: hapjen e mbylljen e ikonave dhe ueb faqeve të ndryshme, selektimin e tekstit, klikimi në butona të ndryshëm, si dhe lëvizjen lartë ose poshtë në të gjitha aplikacionet e rrjetet sociale.

Të gjitha këto përparësi e shumë të tjera i posedon mausi Apple Magic, 2021 që ka ngjyrë të argjendtë. Është i përshtatshëm pothuajse për të gjitha llojet e laptopëve dhe nuk ka tel, detaj që e bën shumë të përshtatshëm për tu përdorur edhe gjatë udhëtimeve.

Apple Magic, 2021, ka dizajn ergonomik universal dhe mbështet teknologjinë wireless dhe bluetooth. Këtë maus ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 79.50 euro në vetëm 69.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.