Flokët janë pika e dobët për secilin person pavarsisht se cilës gjini apo gjeneratë i përkasin, kujdesi ndaj tyre është primar. Me kalimin e viteve por edhe në situata të tjera si sëmundjet, gjenet, ndryshimet hormonale, stresi e ushqimi jo i duhur, janë vetëm disa nga faktorët që shkaktojnë rënien e flokëve.

Faktet shkencore tregojnë se edhe pse koka mbanë mbi 100 mijë fije floku, një i rritur, grua ose burrë brenda vetëm një dite humb më shumë se 100 fije floku. Nëse humbja e flokëve vazhdon në mënyrë graduale ndër vite, atëherë problem mund të jenë edhe disa praktika për përkujdesjen e flokëve.

Produktet për pastrimin e flokëve janë komponenti kryesor që ndikojnë në përmirësimin ose dëmtimin e tyre, prandaj përzgjedhja e duhur është shumë e rëndësishme.

Bio Raywell, sjellë dy versione të shamponit për burra dhe gra. Këto produkte përbëhen nga një kozmetikë ekologjike me kafe jeshile, vaj kamelie dhe bio proline. Përveç se mbrojnë fijet e flokut, i forcojnë, i shtojnë dhe e stimulojnë rritjen.

Për flokë plot shkëlqim dhe fortësi mos ngurroni dhe porsitni shampon Bio Raywell kundër rënies me zbritje 15%.

Shamponin Bio Raywell për burra mund ta blini nga 15.48 euro në vetëm 13.16 euro, mjafton të shfrytëzoni kuponin Telegrafi22.


Shamponin Bio Raywell për gra mund ta blini me zbritje nga 15.48 euro13.16 euro, duke shkruajtur kuponin Telegrafi22.