Vera ka lezet kur shpenzohet në deti me shoqërinë e duhur e në rrezet e diellit.

Pavarësisht sa kohë të mirë mund të kaloni në plazh, pa pajisje elektronike qëndrimi për orë të tëra në plazh bëhet thjesht i mërzitshëm.

Power bank për bateri full në telefon e gjithashtu zmadhuesi me Bluetooth për muzikën që ju pëlqen janë dy pajisje pa të cilat nuk shkon koha në plazh.

Speaker Xiaomi Mi, Portable Bluetooth Grey

Altoparlant portativ Bluetooth Xiaomi Mi – Altoparlant me valë,  ka jetëgjatësi të baterisë deri në 10 orë dhe është rezistent ndaj ujit.

Këtë pajisje mund ta blini me zbritje nga çmimi 24.90 euro në vetëm 19.90 euro, mjafton të aplikoni kodin Telegrafi20.

PowerBank Xiaomi, 10000 mAh Ultra Compact

Nuk keni nevojë të shqetësoheni më për mbarimin e baterisë, kur e keni Xiaomi Power Bank 10000 mAh Ultra Compact Black , një model që ju lejon të karikoni deri në 3 celularë dhe pajisje elektronike në të njëjtën kohë.

Këtë pajisje ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 27.90 euro në vetëm 19.90 euro, mjafton të aplikoni kodin Telegrafi29.

Vera nuk do të bëhet monotone nëse keni këto dy pajisje elektronike me vete në plazh!