Është e ditur se ashtu siç ndiheni edhe dukeni. Prandaj që të ndiheni mirë dhe të dukeni bukur juve do të ju duhet një set i tillë në çanten e kozmetikës tuaj.

Një çantë në të cilen pervec pastruesit dhe kremrave për ditë dhe natë, do të keni një krem për kujdsin ndaj rrathëve poshtë syve e gjithashtu një serum me veti ushqyese.

Telegrafi Deals  ua sygjeron këto dy sete me zbritje.

 

Set Kozmetik, Biotherm, Life Plankton Elixir

Këto produkte janë  99% me përbërës natyral do të ju ndihmojnë që fytyra juaj të jetë më e butë, me një shkëlqim natyral dhe të njejtën kohë të reduktoni rrudhat e ballit.

Gjithashtu ky set përfshin një serum, tre krema: për ditë, natë dhe sy.

Këtë set të produkteve mund ta merrni me zbritje nga çmimi 58.88 euro në vetëm 46.90 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi20.

Set Kozmetike, Biotherm, Aquasource Gel

Përndryshe nga seti parë, këto produkte pervec faktit që ndihmojne ne hidratimin e lëkures, ushqyerjen dhe zbutjen e saj, ato ndihmojnë me pastrimin duke i dhënë një shkelqim natyral dhe një plakje më të vonshme të lekurës.

Poashtu ky set përfshin një serum, një xhel, një krem nate dhe një pastrues.

Këtë set të produkteve mund ta merrni me zbritje nga çmimi 58.88 euro në vetëm 46.90 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi15.

Me këto sete nuk do të keni nevojë të vendosni fondatinë apo pudër gjatë verës, sepse poret do të zvogëlohen dhe do të dukeni rrezatuese.