Shëndeti konsiderohet pasuria më e madhe e çdo personi e nevoja për të qenë të informuar rreth çdo detaji për gjendjen tuaj është jashtë çdo limiti. Dinamika e rutinës tuaj nuk ju ofron shumë mundësi për të bërë kontrolle të vazhdueshme mjekësore. Zhvillimi i teknologjisë ka mundësuar lehtësimin e çdo gjëje, falë saj mund të informoheni shpejtë,saktë dhe në mënyrë precise.

Ora Amazfit GTS 2 mini është me një dizajn të thjeshtë por e mbështetur me Bluetooth dhe Wi-Fi duke ofruar matje të vlerave të zemrës, veçori për ecje, vrap, palestër, not, oksimetër, xhiroskop, sensor drite etj.

Amazfit GTS 2 mini ka bateri me kapacitet 220 mAh dhe zgjatë deri në 7 ditë me një karikim të vetëm. Për më tepër, ora përputhet me sistemin Android dhe iOS dhe është me zbritje nga çmimi 125.50 euro në vetëm 109.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.