Me shekuj të tërë, leximi ka qenë hobi i popullarizuar, por me përshpejtimin e teknologjisë, ky hobi është bërë më i lehtë si asnjëherë më parë.

Një pajisje që e lehtëson leximin në çdo aspekt është Amazon New Kindle (2020), e cila ju mundëson t’i merrni e t’i keni me një vend plot libra pa u ngarkuar me peshën e tyre, e pa u ngarkuar me brengën se do t’i dëmtoni.

Madje Amazon New Kindle ju mundëson që të lexoni edhe nën rrezet e mëdha të diellit falë ekranit me teknologji të avancuar dhe ka një jetëgjatësi të madhe të baterisë.

Telegrafi Deals sjell në zbritje këtë lexues elektronikë të librave me një çmim prej 139.50 në 109.50 EURO duke shkruar kuponin Telegrafi.

Karakteristikat e Amazon New Kindle 2020:

– Ka ekran 6 inç
– Ka memorie të brendshme me kapacitet 8GB
– Ka Bluetooth dhe WiFi
– Ka ekran të teknologjisë E-Ink
– I mbështet formatet AAX, AZW, AZW3, BMP, DOC, DOCX, GIF, HTML, JPEG, MOBI, PDF, PNG, PRC

Prandaj mos e humbni këtë ofertë të limituar dhe blejeni me 22% zbritje lexuesin elektronik duke shkruar kuponin Telegrafi.