LAJMI I FUNDIT:

Nga brendi Nike dhe të dizajnuara për futboll këto atlete janë perfekte për fëmijët që luajnë profesionalisht

Nga brendi Nike dhe të dizajnuara për futboll këto atlete janë perfekte për fëmijët që luajnë profesionalisht

Futbolli është sporti më i popullarizuar në botë e sigurisht edhe në Kosovë. Kjo vihet re dukshëm jo vetëm nga dashuria për lojën por edhe nga emrat e dëshmuar në ekipet më të mëdha botërore që vijnë nga Kosova.

Nëse fëmijët tuaj janë duke ushtruar profesionalisht këtë sport dhe e kanë pasion, atëherë, kujdesuni që t’i siguroni të gjitha pajisjet e nevojshme për fushë.

Atletet janë esenciale dhe ju mund t’i merrni me zbritje nga çmimi 57.00 euro në vetëm 39.95 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Pranvera2023.

Nga brendi i njohur Nike dhe të dizajnuara posaçërisht për fëmijë, ju mund t’i gjeni deri në masën 38.5, kanë ngjyrë të zezë dhe janë ideale për fushën e futbollit.

Artikull i sponzorizuar

Më shumë