Për të gjithë pasionuesit e lojërave është e ditur që lëvizjet e sakta mundësohen nga audiot e lojës. E që këto audio të dëgjohen në mënyrën më të mirë, janë të nevojshme kufje të cilësisë së lartë.

Një produkt të tillë ju mund të gjeni me zbritje duke shfrytëzuar kuponin TelegrafiDeals, nga 119.50 euro99.50 euro.

Këto dëgjuese kanë shume veçori që i bëjnë të veçanta në mënyrën e vet. Disa prej tyre janë: Lidhja me wirless që i bën edhe më të përshtatshme gjatë lojës, jetëgjatësia e madhe e baterisë deri në 27 orë me një teknologji të karikimit të shpejtë e cila bëhet përmes valëve, dhe rezistenca ndaj ujit.

Produktin në fjalë ju keni mundësi ta merrni duke paguar me kartelë deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 9.36 euro në muaj.

Reagimet më të mira mundësohen përmes këtyre kufjeve.