Në kohët e sotme interesimi për mësim joformal është rritur më shumë se kurrë më parë. Këto trajnime mbahen nga njerëzit profesionistë për ata persona të interesuar për të arritur dhe fituar shkathtësi në karrierën e tyre.

Trajnime të tilla ofron edhe kompania “Jungle” e cila përveç profesionalizmit ofron mundësi që me trajnimet e mbajtura të keni një punësim të garantuar për një kohë shumë të shkurtër.

Njëri nga trajnimet më të kërkuara nga kjo kompani është Project Managment, përmes të cilit bëhet lidhja e duhur mes nevojës së tregut dhe profesionistëve të gatshëm për të punuar në pozita moderne të cilat kërkojnë shkathtësi të avancuara.

Këto shkathtësi ju mund t’i fitoni vetëm më anë të këtij trajnimi që mbahet nga kompania “Jungle” dhe 3 ligjëruesit e dëshmuar për sukses.

E si qershia mbi tortë, Telegrafi Deals për lexuesit e vet po ofron zbritje prej 100 euro në këtë trajnim përmes kuponit Telegrafi10

Të gjithë ndjekësit e këtij trajnimi me shkathtësitë që do t’i fitojnë do të jenë të gatshëm të punojnë jo vetëm në tregun vendor të punës, por edhe atë ndërkombëtar.

Në këtë industri, rroga, sipas statistikave nga platforma Rroga.com, më pak se 1 vit eksperiencë një Project Manager paguhet mbi 800 euro, kurse nëse keni një eksperiencë mbi 1 vjeçare, rroga shkon mbi 1,000 euro!

Fito shkathtësi brenda 5 muajve që të keni një punësim të garantuar me një super rrogë e cila rritet vazhdimisht me eksperiencën e fituar.

Në foto: Ilustrim se ku duhet të shkruhet kuponi për t’u aplikuar zbritja!