Vera po vjen e bashkë me të edhe pushimet në bregdet, me muzikë të mirë e shoqëri.

Ju ka ndodhur shpesh që muzika në plazh të mos ju pëlqej fare e do të kishit dashur shumë që të dëgjoni hitet e fundit nga këngëtarët favorit. Nuk keni nevojë të mendoni për këtë sepse Telegrafi Deals jau sjellë dy zmadhues me Bluetooth të cilët janë super praktik dhe me super çmim. Kanë ngjyra të ndryshme varësisht si i përshtaten shijes tuaj por specifika të njejta e zërim të mjaftueshëm për të shijuar vallëzimin nën ritmin e muzikës në plazh.

Zmadhues me Bluetooth, Hytech HY-S39BT

Vjen me në një dizajn kompakt ruan hapësirën dhe zgjeron zërin. Në sajë të Bluetooth-it, shiritin e zgjuar me sistemin e saj 2.0-kanalësh mund të lidhet pa tel me telefonin apo televizorin tuaj nëpërmjet USB-së, duke bërë të mundur një muzikë të thjeshtë dhe një kënaqësi të filmit me një zë më të mirë.

Këtë zmadhues me ngjyrë të zezë mund ta blini me zbritje nga çmimi 12.90 euro në vetëm 10.32 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi20.

Zmadhues me Bluetooth, Hytech HY-S39BT

Edhe ky zmadhues ka dizajn kompakt, ruan hapësirën dhe zgjeron zërin kudo që ndodheni. Falë Bluetooth-it, shiritin e zgjuar me sistemin e saj 2.0-kanalësh mund ta lidhni pa tel me telefonin dhe televizorin tuaj nëpërmjet USB-së, duke bërë të mundur dëgjimin e muzikës me zë shumë më të mirë.

Këtë zmadhues me ngjyrë hiri mund ta blini me zbritje nga çmimi 12.90 euro në vetëm 10.32 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi20.