Televizori mbetet njëra ndër pajisjet me të cilën më së shumti i shijoni: filmat, serialet dhe programet e preferuara, për shkak të ekranit të madh që ka.

Në të njejtën kohë çfarëdo që keni vendosur të shikoni mund ta ndani lehtësisht me të tjerët. Viteve të fundit televizorët smart janë bërë jo vetëm trend por edhe nevojë, pasi plotësojnë preferencat e secilit anëtar të familjes.

Një televizor të tillë nga Samsung e gjeni me zbritje nga çmimi 619.00 euro në vetëm 499.00 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi19.

Ju do të përjetoni shprehje më të gjalla të ngjyrave falë teknologjisë inteligjente të hartës së ngjyrave të televizorit.

Gjithashtu mund të qaseni lehtësisht me ndihmën e telefonit tuaj, mjafton të gjeni filmat apo muzikën tuaj të preferuar në të dhe ta shijoni përmes ekranit me rezolucion 4K.