Ndonjëherë mund të dëshironi ta keni një laptop për të kryer punë në të – projekte të arkitekturës, dizajnit grafik apo çfarëdo tjetër. Ndonjëherë ndoshta veç e dëshironi një laptop me performanca të mira për t’u relaksuar pas pune dhe për t’ia filluar lojës së preferuar deri në orët e hershme të mëngjesit.

Cilado që të jetë dëshira apo preferenca juaj, detyra jonë është t’jua gjejmë zgjidhjen – e atë e kemi bërë edhe tani!

Shoku që jua gjen ma lirë, Telegrafi Deals e ka gjetur për ju një super laptop me performanca të jashtëzakonshme dhe me çmim të volitshëm.

Ky laptop që mund ta përdorni ndaç për punë e ndaç për loja, e ka veç 1 behane: vjen me ofertë të limituar!

Laptopi Lenovo Legion 5 vjen me një zbritje të jashtëzakonshme prej 959.50 EURO në 839.50 EURO pasi e shkruani promo code “Telegrafi” gjatë procesit të blerjes dhe mund ta paguani deri me 12 këste!


Linku i këtij produkti mund të ketë përkohësisht probleme teknike shkaku i eventit Black Friday

Prandaj mos e lini t’ju ikë kjo super ofertë dhe merreni laptopin që i ka këto performanca:

– Procesor i5 të gjeneratës së 10-të me 4 bërthama
– 16GBM RAM memorie
– Hapësirë 1TB SSD
– Kartelë grafike NVIDIA GeForce RTX 2060