Këpucët janë detaji kryesor që mund t’a shëmtojnë ose t’a bëjnë të bukur një ‘outfit’ , që ju e keni përzgjedhur për t’a veshur.

Prandaj para se t’i bleni këpucët duhet t’i kushtoni rëndësi çdo elementi që kanë ato duke filluar nga: modeli, gjatësia, dizajnet, ngjyra etj. Të gjitha këto do të i’u ndihmojnë që blerja juaj të jetë e vlefshme e gjithashtu e kombinueshme me garderobën tuaj.

Këto çizme Queentina janë dashuri në shikim të parë e ju mund t’i merrni me zbritje nga çmimi 34.95 euro në vetëm 19.95  euro, mjafton të shfrytëzoni kodin MELODIA23.

Janë model për femra, të shkurta dhe në ngjyrë të bardhë e dizajnet anash tyre i bëjnë akoma edhe më të bukura.

Ju mund t’i gjeni në të gjithë numrat, varësisht cilin e mbani për masën tuaj.