Veshjet sportive janë shumë komode dhe ju bëjnë të ndjeheni mirë, e kur ndjeheni mirë keni edhe shumë vetbesim.

Përveç rehatisë që ju falin këto lloj veshje ju bëjnë të ndjeheni edhe më ‘cool’, sidomos me ato të brendeve të njohura në botë, si Nike.

Një jakne të tillë nga po ky brend e gjeni me zbritje nga çmimi 88.00 euro në vetëm 69.95 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin MeNike.

Jaknja nga Nike ka një model tejet të veçantë, sportiv dhe urban e gjithashtu me ngjyra bardhë dhe hiri. Me të do të kombinoni shumë rroba dhe do të keni vëmendjen e të gjithëve kudo që kaloni apo jeni prezent.