Nëse keni qenë duke pasur problem me shpërndarje të dobët të internetit në ambientin e shtëpisë apo zyrës, atëherë është koha ta gjeni një zgjidhje.

Telegrafi Deals ju sjell routerin TP-LINK Archer C6, i cili me teknologjinë Wi-Fi 802.11ac ju mundëson ta mbuloni një hapësirë gjigante me internet të shpejtë e të qëndrueshëm.

Ky router vjen me 4 antena të jashtme dhe funksionon me frekuencat 2.4GHz dhe 5GHz, e i cili gjithashtu i ka 4 porte LAN.

Telegrafi Deals ju ofron zbritje 18% në këtë router duke e shkruar kuponin Telegrafi!