Nëse ende keni probleme me mausin tuaj dhe bëheni nervoz gjatë punës apo lojës në PC, atëherë mos hezitoni pasi zgjidhja është gjetur tashmë.

Partneri juaj Telegrafi Deals ua gjen një maus me performancë superiore, të cilin mund ta merrni me 16 për qind zbritje vetëm duke përdorur kuponin përkatës.

Bëhet fjalë për Maus Logitech MX Vertical, i cili vjen me dizajnin modern, ergonominë e përsosur dhe performancën e lartë të mausit. Ky lloj mausi është zhvilluar për të zvogëluar tendosjen e muskujve, për të zvogëluar presionin e duarve dhe për të përmirësuar pozicionin tuaj të dorës në punë.

Këndi unik i mausit vertikal 57° MX zvogëlon presionin në dorë, ndërsa gishti i madh është duke qëndruar në mënyrë të qetë tek mbështetja.

Vetitë kryesore: 4x më pak lëvizje dore. I këndshëm për të prekur. Sipërfaqja e gomëzuar. Sensori me saktësi të lartë me rezolucion deri në 4000 DPI. Rrotullim preciz me butonin. Jeta e baterisë deri në 4 muaj në një mbushje të vetme.

Tre mënyra për t’u lidhur – Bluetooth, kabllo USB-C dhe marrësi Logitech Unifying.

Ju këtë super maus mund ta merrni me zbritje nga 106.50 euro në 89.50 euro përmes Telegrafi Deals duke shfrytëzuar kuponin TelegrafiDeals.