A dëshironi ta gjeni një laptop që jep një performancë të shkëlqyer dhe është ideal për të gjithë ata të cilët punojnë në zyrë apo shtëpi?

Atëherë partneri juaj Telegrafi Deals ua gjen një laptop të tillë të cilin mund ta merrni me 11 për qind zbritje vetëm duke përdorur kuponin përkatës.

Bëhet fjalë për Laptop Lenovo IdeaPad 3 15ITL6, i cili është i pajisur me karakteristika të shkëlqyeshme, ndër to ekrani 15.6” full HD dhe është i pajisur me procesor 2-core Intel Core i3-1115G4, i cili ka teknologji HyperThreading për shumëfishim më të qetë me aftësinë për të trajtuar deri në 2 procese njëkohësisht në një bërthamë të vetme.

Procesori operon në një frekuencë prej 3 GHz, ose deri në 4.1 GHz në modalitetin turbo, dhe plotësohet me 8 GB RAM DDR4 (4 GB në pllakë / 4 GB slot).

Një hard disk 512 GB SSD M.2 PCIe NVMe është menduar për të dhënat e përdoruesit. Mund të përdoren ndërfaqen wireless WiFi ac, Bluetooth 5.0 dhe tre porte USB.

E fundit, por jo më pak e rëndësishmja, kamera HD e integruar, dalja HDMI, lexuesi i kartës së memories dhe tastiera me ndriçim. Shasia është bërë nga PC / ABS dhe ushqehet nga një bateri 45 Wh.

Ju këtë laptop mund ta merrni me zbritje nga 337.50 euro në 299.50 euro përmes Telegrafi Deals duke shfrytëzuar kuponin TelegrafiDeals.