‘Skinny Jeans’ apo farmerkat e ngushta për një kohë të gjatë kanë qenë trend dhe gjithashtu shumë të pëlqyera nga të gjithë.

Dy vjetët e fundit farmerkat dhe pantallonat më të gjera kanë qenë shumë të përhapura, por jo çdo herë kjo është rregull strikt për të gjithë.

Vitet kalojnë dhe sado që gjërat të zhvillohet disa trende janë të pavdekshme, e kjo ndoshta po ndodh edhe me farmerkat e ngushta.

Është përfolur shumë në media online, të shkruara etj që ‘skinny jeans’ mund të bëjnë një rikthim të fuqishëm, e në rast se i pëlqeni tani keni mundësi t’i bleni me zbritje.

Ju mund të përfitoni dhe t’i merrni një palë nga 19.95 euro në vetëm 14.95 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin MELODIA23.

Këta farmerka janë të ngushtë, me ngjyrë të errët dhe lehtë të kombinueshëm me shumë gjëra. Farmerkat kanë material cilësor dhe të rehatshëm e ju mund t’i gjeni në të gjitha masat.