Është shumë e rëndësishme të shijoni programin, emisioni, serialin apo filmin tuaj të preferuar në ekran që ka performancë të jashtëzakonshme.

Një ekran të tillë mund ta gjeni e zbritje nga çmimi 720.00 euro në vetëm 559.00 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi23.

Televizori Samsung, Smart Tv siguron që përmbajtja juaj të shfaqet në ekranin tuaj me rezolucion 4K. Shprehja e ngjyrave bëhet e besueshme falë teknologjisë së hartës së ngjyrave duke ju dhënë një imazh të qartë dhe performancë të lartë.

Ju mund të shijoni një gamë të gjerë ngjyrash për të dalluar detajet, madje edhe në skena të errëta ose të lehta.