Muzika rreth jush, nuk kalon dita pa dëgjuar të paktën një herë. Vera ka ardhur dhe festat, ditëlindjet e organizimet me shoqëri nuk kanë shije pa të.

Ky zmadhues me Bluetooth për muzikë është çka ju duhet këtë verë dhe mund ta blini me zbritje nga çmimi 17.90 euro në vetëm 14.90 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi17.

Speaker A109 portativ Bluetooth e mbanë baterinë shumë gjatë. Ka shkallë të plotë dhe tingull natyror me bas të rëndë për ta shijuar muzikën dhe për të vallëzuar me të.

Ju mund ta merrni me vete edhe në plazh apo vende malore sepse do të kënaqeni nën tingujt e muzikës që transmeton.