Sado programe që mund të kenë shërbimet televizive të kompanive të ndryshme shpesh nuk ofrojnë emisionet, filmat, serialet apo dokumentarët tuaj të preferuar. Ndër të tjera rrallë herë mund të rastisni në prodhimet e fundit kinematografike dhe t’i shijoni me familje. Viteve të fundit  televizorët smart dhe platformat online si Netflix e disa të tjera kanë rrëmbyer vëmendjen e të gjithëve.

Në rast se televiziori juaj nuk është smart dhe nuk ka opsione ku mund të shikoni çka ju dëshironi ekziston një zgjidhje më e lirë dhe më e mirë për ju, pajisja multimediale Xiaomi Mi TV Stick, është e duhura për ju.

Xiaomi Mi TV Stick ofron qasje në aplikacione si HBO, Netflix, Youtube dhe më shumë. Në të njejtën kohë mund të shkarkoni aplikacione përmes Google Play.  Me një fjalë kjo pajisje e mrekullueshme teknologjike mund të konvertojë një televizor të zakonshëm në të menqur. Ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 66.50 euro në vetëm 54.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.