Fëmijët në përgjithësi janë kurreshtarë dhe të prirur të provojnë gjëra të reja tërë kohës, pasi në këtë mënyrë edhe vet ata e dinë se çka duan të bëhen më pas.

Nuk hezitojnë të eksperimentojnë e të provojnë gjëra të reja, sidomos në fushën e artit dhe të sportit. E kur jemi tek arti, ngjyrat dhe vizatimi janë dy të preferuarat e tyre, ata nuk mjaftohen me vizatime në letër, shpesh ngjyrosin trupin e tyre, orenditë në shtëpi e gjithashtu edhe muret sidomos ato të bardhat.

Kjo është paksa e bezdisshme për nëna pasi në vazhdimësi duhet t’u rrinë gati atyre. Telegrafi Deals, si ndërmjetësuesi më i mirë, jau gjenë edhe zgjidhjen më të mirë.

Kjo tabelë vizatimi dixhitale, vjen me zbritje, nga çmimi 11.90 euro në vetëm 5.90 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi50.

Kjo tabelë shërben jo vetëm për vizatim por edhe për shkrim, pastrimi i saj bëhet me një buton dhe ju mund të rishkruani në të deri në 50000 herë.