Dy pika kyqe të një trupi të bukur sigurisht se janë beli i theksuar dhe këmbët e gjata, pasi që të dy këto elemente ju asocojnë me modelet më të njohura, që ju i pëlqeni aq shumë.

Për këto arsye si dhe shumë të tjera, secila nga ju mundohet të përzgjedh rroba që paraqesin trupin tuaj më bukur.

Kur bie fjala tek pantallonat ose trenerkat gjithmonë mundoheni ti bleni më të gjata nga beli, sidomos kur kompleks e keni stomakun e fryer ose nuk ndjeheni rehat me gjatësinë tuaj.

Një palë trenerka të tilla tani mund t’i gjeni me zbritje nga çmimi 55.00 euro në vetëm 39.95 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin MePuma.

Trenerkat kanë ngjyrë të zezë, material tejet kualitativ që ju ofron rehati dhe nuk shkakton irritime të lëkurës apo djersitje dhe kanë çmim të konvenueshëm.