Të gjithë ata që preferojnë lojërat online dhe luajnë shpesh e dinë shumë mirë se pajisjet e duhura janë qelësi kryesor për një lojë superiore në çdo aspekt.

Laptopët e dedikuar për gaming kanë shumë më shumë përparësi sesa ata standard, për shkak se qëndrojnë më gjatë, kanë shumë shpejtësi, e bëjnë lojën më fleksibile si dhe ofrojnë një ndjenjë të veqantë, që nuk e e keni përjetuar më parë.

Meqë, laptopët e tillë rrallë herë janë në zbritje dhe shpesh keni dilema se cilin nga brendet e tyra ta merrni për vete, Telegrafi Deals u sjellë dy nga më të preferuarit me çmim që është i konvenueshëm.

Gigabyte AORUS 15P XD, vjen me zbritje nga çmimi 1,999.99 euro në vetëm 1,749.99 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin telegrafi15P.

Specifikat e laptopit:

– 39.6 cm (15.6) Notebook

-Display: 1920 x 1080, 240Hz, IPS, matt

-Intel® Core™ i7-11800H 8x 2.30 GHz

-NVIDIA® GeForce® RTX 3070 , 8GB

-16 GB RAM, 1 TB SSD

-1x Thunderbolt 4, 3x USB 3.1 Gen1, Wi-Fi 6

Gigabyte G5 – i5-11400H – NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB, vjen me zbritje nga çmimi 1,199.99 euro në vetëm 979.99 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin telegrafi1.

Specifikat e laptopit:

– 39.6 cm (15.6″) Notebook

-Display: 1920 x 1080, 144Hz, IPS, matt

-Intel® Core™ i5-11400H 6x 2.70 GHz

-NVIDIA® GeForce® RTX 3050 4GB

-16 GB RAM, 512 GB SSD

-1x USB 3.1 Gen2 Typ C, 1x USB 3.1 Gen2, 1x USB 3.1 Gen1, 1x USB 2.0, Wi-Fi 6