Për të gjithë fansat e lojërave me PS5 është e pamundur që të zhvillohet loja pa një kontrollor. Zakonisht është e nevojshme që një kontrollor për PS5 të punojë shpejtë dhe të ketë një varg funksionesh që ofrojnë argëtim fantastik.

Për pajisje të tilla dhe me zbritje ju mund të adresoheni tek shoku juaj Telegrafi Deals duke përdor kuponin përkatës për zbritje.


Kontroller Sony PS5 DualSense, i bardhë

Ky kontrollor modern përveç vargut të funksioneve që përfshinë ai ka një bateri me kapacitet të lartë dhe karikohet përmes konektorit të USB C.

Gjithashtu butonat L2 dhe R2 mund të përsonalizohen sipas dëshirës për lojë.

Këtë kontrollor ju mund ta merrni me zbritje nga 78.50 euro64.50 euro përmes Telegrafi Deals duke përdoru kuponin TelegrafiDeals.

Kontroller Sony PS5 DualSense Nova, rozë

Një kontrollor si ky funksionon me anë të valëve për PS5. Ka një dizajn ergonomik dhe ngjyra të bukura. Karikimi i tij bëhet përmes lidhësit USB-C dhe ka një kapacitet të lartë të baterisë.

Një kontrollor si ky ju mund ta merrni me zbritje duke përdorur kuponin TelegrafiDeals nga 88.50 euro64.50 euro.

Përjeto lojë të jashtëzakonshme me kontrollorë komod dhe me një varg opsionesh!