Ka ardhur viti i ri, e ty hala tu t’blloku CS:GO? Epo ka ardhur koha ta ndërroni edhe monitorin dhe ta merrni një me ma shumë Hz!

Sigurisht se keni pasur mjaft shpenzime, prandaj Telegrafi Deals është shoku që një top monitorin po ta gjen ma lirë!

Fjala është për monitorin Lenovo Y25g-30, 24”, i cili ka plot 360Hz dhe rezolucion Full High Definition prej 1920 x 1080 me raport të pamjes 16:9.

Duke shkruar kuponin Telegrafi gjatë procesit të blerjes, ju do të përfitoni zbritje prej 54 eurove, ku çmimi bie nga 583.50 në 529.50 EURO!

Vlen të ceket se kjo ofertë është me sasi të limituar prej vetëm 6 copëve!