Pavarësisht a punoni në shtëpi, zyre personale apo jeni pjesë e stafit të biznesit të dikujt, kompjuteri është pajisja kryesore që mundëson punë të shpejtë dhe të efektshme.

Përmes tij mund të punoni rreth dosjeve, projekteve e gjithashtu të komunikoni me pjesën tjetër të stafit e njëkohësisht me klientë.

Kompjutert HP 205 G4 All in One janë kompjuterë që lirshëm mund t’i përdorni në zyren tuaj për punë, një të tillë e gjeni me zbritje nga çmimi 596.50 euro në vetëm 489.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Baza e këtij modeli të kompjuterit HP 205 G4 është një procesor 2-core AMD Athlon 3050U, i cili funksionon në një frekuencë prej 2.3 GHz ose deri në 3.2 GHz në modalitetin turbo, ndërsa trupi i të gjithë sistemit përbëhet nga ekran 21.5.