Së fundmi janë marrë masat e reja nga Qeveria e Kosovës në lidhje me parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19, e këto masa nuk janë pritur aq mirë nga adhuruesit e fitnesit!

Kjo për shkak se masat e reja parashohin mbylljen e palestrave dhe një pjesë e madhe e njerëzve nuk do të munden të përgatiten për trupin e tyre të ëndrrave deri në stinën e verës.

Por, pavarësisht kësaj, ne do t’ju ndihmojmë të ushtroni në shtëpi – mirë dhe lirë!

Telegrafi Deals ju sjell në zbritje disa produkte të cilat ju ndihmojnë të ushtroni në shtëpi dhe të mos e ndalni ritmin.

Tega fitnesi deri në 27% zbritje me peshë 2kg, 4kg dhe 5kg

Tegat e fitnesit mund të përdoren për t’i ushtruar thuajse të gjitha grupet e muskujve.

Prandaj, ne ju sjellim tega nga në zbritje me material të gomës, të cilat ju mundësojnë t’i ushtroni grupet e muskujve dhe t’i përdorni sipas dëshirës.

Varësisht në cilin nivel jeni, Telegrafi Deals ju sjell në zbritje tega me peshë të ndryshme.

– 2 tega me peshë 2 kilogramë = Kliko këtu për ta blerë 7.90 nga 10.90 EURO!
– 2 tega me peshë 4 kilogramë = Kliko këtu për ta blerë 10.90 nga 14.90 EURO!
– 2 tega me peshë 5 kilogramë = Kliko këtu për ta blerë 12.84 nga 16.90 EURO!


Shtrojë për ushtrime fitnesi – 180x61x1cm për vetëm 5.90 euro!

E gjerë 61 cm, e gjatë 180 cm siguron rehati për njerëzit e të gjitha formave dhe madhësive. Me material shkumë me dendësi të lartë, dysheku premium i trashë 1cm i butë mbështet boshtin kurrizor, ijët, gjunjët dhe bërrylat në dyshemetë e forta

Me sipërfaqe anësore të dy anshme, që nuk rrëshqasin, dysheku i stërvitjes Premium për të gjitha qëllimet vjen me një avantazh të shkëlqyeshëm rezistent ndaj rrëshqitjes për të parandaluar dëmtimet

Elasticiteti i jashtëzakonshëm ju lejon të mbani ekuilibrin tuaj gjatë çdo stili ushtrimi. Teknologjia rezistente ndaj lagështirës bën që mat të lahet lehtësisht me ujë dhe sapun.


Termos për ujë, 500 ml = nga 8.50 në 5.50 EURO!

Sigurisht se ushtrimet fizike shkaktojnë lodhje, e lodhja më së lehti ballafaqohet duke qëndruar të hidratuar dhe duke konsumuar ujë.

Prandaj, ne kemi menduar edhe për këtë pjesë duke sjell termos për ujë, i cili vjen me material metali dhe sigurohet ta mbaj temperaturën e ujit konstante.