Gjëja më e rëndësishme gjatë video lojërave është që audio të dëgjohet në mënyrën më të mirë të mundshme. Zakonisht për produkte të tilla nuk është shumë e vështirë gjetja e tyre, mirëpo vështirësia qëndron për të njëjtin produkt me një çmim të ulët.

Telegeafi Deals mund të ju ndihmojë për gjetjen e çfarëdo produkti me zbritje qe ju dëshironi vetëm duke përdorur kuponin përkatës


Kufje Hyperx Cloud II – nga 99.50 euro në 89.50 euro 

Këto kufje janë të dizajnuara me një peshë shumë të lehtë të cilën as ju nuk e vëreni që i keni ngjitur. Hyperx janë të pajisura me një konvertues dinamik të zërit shumë të madh i cili do ju ofroj zë të kristaltë.

Ky produkt është i njohur për reduktimin e zhurmave të jashtme në masë të madhe falë dizajnit të tij të mbyllur dhe kualitetit të lartë të jastëkëve.

Përmes Telegrafi Deals ju këto kufje mund t’i merrni me zbritje nga 99.50 euro 89.50 euro duke përdorur kuponin TelegrafiDeals.

Ju gjithashtu këto kufje mund t’i merrni dhe t’i paguani deri më 12 këste pa kamatë për vetëm 8.92 euro në muaj.


Kufje Sony Inzone H3 – nga 125.50 euro në 109.50 euro

Përveç faktit që kanë një dizajn me një peshë shumë të lehtë dhe janë të njohura për konvertues dinamik të zërit ato kanë një ndjeshmëri 92 dB/mW.

Lidhja me pajisje të audios ose kompjuter për këto kufje bëhet nga një kabllo 1 metër e gjatë, e plotësuar me një zgjatje 2 metra.

Këto kufje përmes Telegrafi Deals ju mund t’i merrni me zbritje nga 125.50 euro109.50 euro vetëm duke përdorur kuponin TelegrafiDeals.