Një lëkurë e pastër, pa akne, shenja e pore është ëndrra e secilës vajzë. Pavarisht sa produkte të make up-it mund të përdorni për të fshehur çdo pasiguri që keni rreth lëkurës tuaj, nuk do të funksionoj në qoftë se mirëmbajtja dhe përkujdesi ndaj lëkurës nuk është parësor.

Për ta arritur këtë, rëndësi duhet t’i kushtoni edhe përzgjedhjes së linjës për kujdesin ndaj lëkurës e zgjedhja më e mirë është sigurisht Neutrogena.

Telegrafi Deals sygjeron për ju dy pastrues njëri në formë uji dhe tjetri në formë xheli, varësisht nga preferenca juaj.

Pastrues për Fytyrë, Neutrogena, Clear & Soothe

I testuar nga dermatologët, ky pastrues ka efekt rifreskues në lëkurën tuaj. Në formë misti apo spreji ka përmbajtje turmeriku, që luan rol rrënjësor në një lëkurë të shëndetshme.

Këtë pastrues mund ta merrni me zbritje nga çmimi 11.50 euro në vetëm 7.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi35.

Pastrues për fytyrë Neutrogena Clear & Soothe Jelly

I përsosur për në mëngjes ose sa herë që keni nevojë për një rifreskim të shpejtë gjatë gjithë ditës. Me përbërje pa vaj, nuk lë mbetje që ngjisin, freskon dhe qetëson lëkurën e stresuar me njolla.

Këtë pastrues mund ta merrni me zbritje nga çmimi 11.50 euro në vetëm 7.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi35.

Jepi kujdesin e duhur lëkurës me produktet e duhura, për një rezultat të mahnitshëm final.