LAJMI I FUNDIT:

Edhe mirë edhe lirë – atlete Puma me zbritje në Telegrafi Deals

Edhe mirë edhe lirë – atlete Puma me zbritje në Telegrafi Deals

 Kur bëhet fjalë për sportet dhe aktivitetet atletike, pajisjet e duhura mund të bëjnë ndryshimin.  

Atletet Puma kanë qenë prej kohësh simbol i inovacionit, stilit dhe performancës. Dhe pavarësisht nëse jeni profesionist apo sapo po filloni udhëtim tuaj të fitnesit, atletet puma janë të duhurat. 

Këto atlete i gjeni me zbritje në Telegrafi Deals nga 65.00 euro49.95 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin MELODIA23. 

Këto atlete mund t’i vishin edhe në përditshmëri apo edhe ndonjë ditë me shi në punë.

Vërejtje: Kjo zbritje vlen vetëm online përmes kodit të Telegrafi Deals  

Më shumë