Njëra nga pjesët më të rëndësishme në trupin e njeriut janë flokët, prandaj secili nga ne pretendon që ato të duken të bukura dhe të jenë shëndetshme në të njejten kohë.

Dhe si pjesë esenciale për perkujdesin e tyre janë vajrat, të cilët janë të domosdoshme jo vetëm për flokë të thata por edhe për lloje tjera, pasi një vaj adekuat permison rrënjen, mundëson rritjen e gjithashtu u sjellë gjallëri atyre

Vaj për flokë Hask Coconut Oil, 18ml

Ky produkt është i punuar nga vaji i kokosit i cili ndikon në rigjenerimin, rihidratimin, zbutjen, riparimin dhe gjithashtu i furnizon flokët me aromë të këndshme të kokosit.

Ky vaj mund të perdoret para dhe pas larjes varet nga tipi i flokeve qe ju keni.

Këtë produkt mund ta merrni me zbritje nga çmimi 6.90 euro në vetëm 3.90 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi43.

Vaj për flokë Hask Keratin Protein Oil, 18 ml

Për dallim nga vajrat e tjerë, keratina të cilën e posedon ky vaj i bënë flokët më të fortë, riparon strukturën e tyre dhe ndihmon në riparimin e dëmtimit të nxehtësisë, gjithashtu është më i pershtatshëm për flokë të drejta dhe me ngjyrë të cilave ju jep shkëlqim shtesë.

Këtë produkt mund ta merrni me zbritje nga çmimi 6.90 euro në vetëm 3.90 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi43.

Vaj për flokë Hask Argan Oil Repairing Shine Oil, 18ml

Ky produkt ka benefite të shumta për ju. Ai ndihmon në luftimin e zbokthit, shton shkëlqimin, rritë flokët dhe i mban të mbrojtur nga dëmtimi.

Këtë produkt mund ta merrni me zbritje nga çmimi 6.90 euro në vetëm 3.90 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi43.

Flokët konsiderohen gjysma e bukurisë, kur janë të shëndetshme dhe me shkëlqim pasqyrojnë elegancë dhe moshë më të re se sa ajo qe e keni në të vërtetë.