Zhvillimi i teknologjisë me pajisje të reja ka ndikuar në lehtësimin e jetës tonë të përditshme. Një produkt i tillë është edhe një pompë e mençur e ajrit, e cila mund të ju kursej kohën tuaj dhe t’jua lehtësoj punën.

Këtë produkt ju mund ta gjeni përmes Telegrafi Deals me zbritje nga 39.00 euro26.90 euro vetëm duke shfrytëzuar kuponin Telegrafi30.

Kjo pompë përveç fryrjes së gomave të veturës mund të përdoret edhe për fryerjen e balonave, topave, bazenave, gomave të biçikletës dhe motorit.

Ka dimensione te vogla prej 146x73x40mm (sa një iphone) dhe një material alumini me sipërfaqe të lëmuar.

Karakteristika kryesore e këtij produkti është mënyra se si funksionon, pra nuk ka kabllo dhe lidhjet me wireless.

Përveç fryrjes së gomave si veçori tjetër e këtij produkti është se mund të përdoret edhe si ndriçues dore dhe se koha sistematike e përdorimit të kësaj pompe është 30min.