Lëkura e pastër, pa shenja e rrudha të theksuara është hapi i parë drejt bukurisë që “nuk vdes”. Përveç gjeneve, mënyrës së të ushqyerit dhe moshës, rëndësi të madhe kanë edhe produktet me të cilat mirëmbani lëkurën.

Në trendet e fundit të mirëmbajtjes së lëkurës pas pastruesve, kremrave dhe faktorit mbrojtës ndaj rrezeve të diellit, ekstra rëndësi duhet t’i jepet edhe serumeve, sidomos atyre me vitamina dhe substanca që keni në trup natyralisht por që me kalimin e viteve reduktohen.

Dy produkte të bukurisë që rekomandohen nga ekspertët e lëkurës janë:

-Serumi me vitaminë C

-Serumi me acid hialuronik të pastër, aloe vera dhe glicerinë.

Serum Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe,30ml

Acidi hialuronik është substancë që ndodhet brenda trupit të secilit person por që me moshë zvogëlohet. Kjo substancë i dhuron lëkurës elasticitet dhe mbushje duke e bërë më tërheqëse. Një mënyrë e mirë për ta stimuluar atë dhe për ta ruajtur freskinë e fytyrës është ta përdorni këtë serum.

Serumi Garnier Skin Naturals Hylauronic Aloe, vjen me zbritje nga çmimi 7.50 euro në vetëm 5.62 euro, mjafton të aplikoni kodin Telegrafi25.

Ky serum përveç acidit hialuronik ka edhe aloe-vera organike dhe glicerinë, të cilat hidratojnë intensivisht lëkurën. Me përdorimin e serumit lëkura do të bëhet më e plotë dhe më e shëndetshme.

Serum për Fytyrë,Garnier Vitamin C,Glow Super Serum,30ml

Vitamina C stimulon elastinën dhe kolagjenin në mënyrë natyrale e vitet do të bëhen thjesht një numër për ju sepse do të dukeni më të rinjë.

Serumi Garnier Vitamin C, Glow vjen me zbritje nga çmimi 7.50 euro në vetëm 5.62 euro, mjafton të aplikoni kodin Telegrafi25.

Përmban ekstrakt limoni, që mundëson zbardhim dhe reduktim të njollave ​​të errëta në lëkurë, në të njëjtën kohë vitamina C është e pasur edhe me antioksidantë që mbrojnë qelizat e shëndetshme të lëkurës.

Për një lëkurë rrezatuese, rinore pa shenja dhe rrudha të theksuara këto dy serume janë ilaqi më i mirë dhe duhet t’i keni gjithsesi.