Mjetet e  ndryshme teknologjike si: laptopët, tableti, telefoni i menqur, mundësojnë informim, shikim të filmave, serialeve e dokumentarëve e gjithashtu edhe lojëra të ndryshme, por asnjëra nga këto nuk të falë ndjesinë sikurse një monitor.

Me ngjyrë të zezë, ekran të hollë dhe të lakuar, më konkretisht dizajn perfekt që mundëson shikim të rehatshëm për disa orë pa ndalë, vjen monitori i lakuar Samsung C27F390F. Ky monitor ofron imazhe fantastike, me super kualitet teksa po shikoni filmin ose serialin tuaj të preferuar, pasi ofron rezolucion Full HD.

Ngjyrat përmes këtij ekrani shfaqen më të pastra dhe më të gjalla, duke mundësuar të shihni edhe detajet më të vogëla. Samsung C27F390F mund ta blini me zbritje nga çmimi 231.50 euro në vetëm 179.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.