Nëse dëshironi ta ‘hiqni qafe’ problemin me ngarkesën e kompjuterit tuaj, atëherë mos hezitoni pasi zgjidhja është gjetur tashmë.

Partneri juaj Telegrafi Deals ua gjen një disk portativ, të cilin mund ta merrni me 18 për qind zbritje vetëm duke përdorur kuponin përkatës.

Bëhet fjalë për diskun portativ modern WD Elements me kapacitet 2 TB dhe peshë të lehtë (vetëm 230 gram), i cili ofron shumë hapësirë për një sërë të dhënash, ndërsa ka mbulesë të fortë, duke e bërë diskun më rezistent ndaj dëmtimit.

Ruajtja mbështet pa probleme pajisjet e fundit USB 3.0 dhe gjithashtu është i pajtueshëm me kompjuterët USB 2.0.

Disku është i formatuar nga fabrika me NTFS dhe është në përputhje me Windows 8, Windoës 7, Windows Vista dhe Windows XP. Ato mund të riformatohen pa vështirësi për sistemet Mac.

Ju këtë super disk mund ta merrni me zbritje nga 97.50 euro79.50 euro përmes Telegrafi Deals duke shfrytëzuar kuponin TelegrafiDeals.