Nëse dëshironi t’i mënjanoni papastërtitë nga shtëpia apo zyra juaj, atëherë mos hezitoni pasi zgjidhja është gjetur tashmë.

Partneri juaj Telegrafi Deals ua gjen një fshesë robotike, të cilën mund ta merrni me 20 për qind zbritje vetëm duke përdorur kuponin përkatës.

Bëhet fjalë për pastruesin robotik Xiaomi Mi 2 Pro EU, 5200 mAh me teknologji wireless dhe që përputhet me sistemin Android dhe iOS, si dhe asistentët zanor Amazon Alexa, Google Assistant.

Kjo fshesë ka kapacitet 40 W dhe senzor kundër rënies ndaj shkallëve dhe për kapërcim të pengesave.

Ju këtë super fshesë mund ta merrni me zbritje nga 499.50 euro399.50 euro përmes Telegrafi Deals duke shfrytëzuar kuponin TelegrafiDeals.