Jeni në hall me monitorin tuaj dhe dëshironi të keni një eksperiencë tërheqëse për çdo lojë dhe film?

Atëherë partneri juaj Telegrafi Deals ua gjen një monitor të tillë të lakuar të cilin mund ta merrni me 12 për qind zbritje vetëm duke përdorur kuponin përkatës.

Bëhet fjalë për monitorin Samsung C49J89 dual 49” FULL HD me një rezolucion prej 3840×1080, duke mbështetur 16.7 milion ngjyra dhe devijim 1800R.

Përveç kësaj, ajo ka një kaloni KVM me funksionin ‘picture by picture’ për t’ju ndihmuar të punoni në dy pajisje në të njëjtën kohë, duke iu lejuar të kontrolloni dy pajisje me një ekran, tastierë dhe miun, duke e bërë punën tuaj të lehtë dhe efikase.

Ju këtë super monitor mund ta merrni me zbritje nga 1,027.50 euro në 899.50 euro përmes Telegrafi Deals duke shfrytëzuar kuponin TelegrafiDeals.