Zakonisht personat që preferojnë jo vetëm veshje por edhe këpucë me stil ushtarak thuhet se kanë personalitet të fortë, vetbesim të lartë e gjithashtu janë karaktere të tilla që marrin situatën nën kontroll.

Stili juaj është medium i cili përçon një mesazh, me dashje ose pa dashje tek personat e tjerë.

Nëse po mendoni të tregoheni më të fuqishëm, fitues dhe më mashkullor, atëherë gjëja e parë që merr vëmendjen e dikujt sapo hyni në një vend janë këpucët tuaja, më pas rrobat dhe gjuha e trupit.

Për këtë arsye është shumë e rëndësishme që t’a bëni përzgjedhjen adekuate të tyre.

E meqë është sezona e dimrit ju mund t’i bleni një palë çizme me stil ushtarak në zbritje nga çmimi 99.95 euro në vetëm 69.95 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin DIMER.

Këto çizme janë të dizajnuara për meshkuj, kanë ngjyrë të zezë dhe përshtaten lehtë me shumë ngjyra dhe modele të rrobave.