Ngasja e biçikletës është një formë e aktivitetit fizik apo sportit që aplikohet nga shumë persona, sidomos në mëngjes.Sipas studimeve ngasja e biçikletës përveç se ju bën më të lumtur dhe redukton depresionin, ju mbron edhe nga diabeti, disa lloje të kancerit e gjithashtu sulmeve në zemër.

Nëse ngasja e biçikletës është i vetmi lloj sporti që keni kohë ta bëni por në të njëjtën kohë ju duhet telefoni sepse duhet të pranoni shumë thirrje dhe jeni në presion të kohës, pajisja që ju duhet dhe nuk do t’iu zhgënjejë.

Mbajtësja Forever BH – 110 është e dizajnuar posaçërisht për mbajtjen e celularëve apo GPS-ëve gjatë ngasjes së biçikletës dhe mund ta blini me zbritje nga çmimi 16.50 euro në vetëm 13.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Forever BH-110 mund të vendoset në timon apo në shufër dhe mund të rrotullohet sipas dëshirës pasi konstrukti i saj mundëson siguri absolute, që pajisja të mos bëj lëvizje të padëshirueshme.