Elementet e zyrës janë esenciale për një punë produktive dhe më të shpejtë. Letrat e bardha janë ato që ju nevojiten më së shumti por do të jenë krejtësisht të panevojshme nëse nuk keni printer. Është e vërtetë që ruajtja e dokumenteve mund të bëhet edhe në formë elektronike por për shkaqe sigurie forma fizike është e domosdoshme.

Në qoftë se po kërkoni një printer adekuat për zyrën tuaj të re tani është momenti i duhur që ta blini. HP DeskJet 2320, është një printer kompakt, pajisje e cila mundëson printim, skanim dhe kopjim me të zezë por edhe me ngjyra.

Skanon me rezolucion 1200 dpi, kopjon me rezolucion deri në 600 x 300 dpi. Lidhet përmes USB 2.0. Sirtari hyrës i printerit ka një kapacitet deri në 60 fletë, kurse ai dalës deri në 25 fletë. Ju mund ta blini këtë pajisje me zbritje nga çmimi 95.50 euro në vetëm 79.50 euro, mjafton të shfrytëzoni TelegrafiDeals.