Çantat e shpinës janë thuajse të domosdoshme në jetët tona pasi që na shërbejnë t’i bartim laptopët apo edhe gjërat tjera të cilat mund të na duhen për punë, shkollë apo për gjëra tjera.

Por çdo stinë i ka temperaturat e pa parashikueshme, prandaj çanta e shpinës gjithmonë duhet të zgjedhet e tillë që nuk përshkohet nga uji.

Telegrafi Deals ju sjell çantën Meijieluo me 30% zbritje dhe në dispozicion në dy ngjyra: të zezë dhe të hirtë!

Karakteristikat e çantës Meijieluo

– Nuk e lëshon ujin (pra pajisjet nuk dëmtohen kur bie shi apo borë)
– Ka dizajn tejet të elegantë
– Ka porte për USB dhe AUX
– Posedon 2 xhepa magazinimi për sende më të vogla

Telegrafi Deals e sjell këtë çantë me zbritje prej 29.90 në 22.90 EURO!