Nga e gjitha garderoba që një djalë mund të zotërojë, atletet janë të preferuara, jo vetëm në përditshmëri por edhe në rastet më të veqanta janë gjithmonë të duhurat për ta.

Kjo nuk ka të bëj vetëm me rehatinë që u falin atletet por edhe për mënyrën si kombinohen dhe si i bëjnë të duken me stil.

Një palë atelete Reebok tani mund t’i gjeni me zbritje nga çmimi 65.00 euro në vetëm 49.95 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin MeReebok.

Këto atlete kanë formë tejet të përshtatshme dhe këmbët tuaja do të ndjehen komode në to.