Muzika është ilaq për mendje e trup. Me muzikë relaksoheni, vallëzoni, lironi stres e gjithashtu motivoheni. Meqë koha është e nxehtë dhe me diell edhe festat e dasmat shtohen.  Festat në ambient të hapur këtë kohë janë krejt çka ju duhet e nëse nuk keni zërim të mjaftueshëm për muzikë në organizime të tilla, Telegrafi Deals jau bënë qaren.

Direkt prej telefonit këngët e preferuara do të dëgjohen edhe në hapësirat më të mëdha me këtë zmadhues me Bluetooth, Mikado, MD-SBT26. Ky zmadhues ka ngjyra dhe dizajn unik e muzika shijon shumë me kualitet të lart nga do që shkoni.

Zmadhuesin me Bluetooth, Mikado, MD-ST26, ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 38.90 euro në vetëm 29.17 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi25.